Freerunning

 

Freerunning 

Waanzinnig leuk!!!

Freerunning is op straat begonnen, het is een eigentijdse manier van rennen gecombineerd met op- en afsprongen over muren, hekjes, prullenbakken, bankjes enz. Bewegingen als klimmen, klauteren en salto’s horen daarbij. Om deze populaire en snel groeiende sport veilig te maken en goed te trainen kun je nu bij HGC in de sporthal komen freerunnen.

Tijdens de lessen worden spring- en valtechnieken geleerd om tot spectaculaire stunts te kunnen komen. Langzaam opbouwen en veilig trainen zijn de sleutelwoorden in de training. Door verschillende oefeningen en uitdagingen werken we aan balans, precisie en kracht. Freerunnen is een sport die elementen combineert van turnen, acrobatiek en atletiek. Freerunnen mag bij onze club vanaf 8 jaar en ouder.

We hebben op dinsdag 3 groepen freerunners. Zij trainen onder leiding van Bert Baerends Op vrijdagavond hebben we een groep speciaal voor de meiden. Zij trainen onder leiding van Lisa Spierings.

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook freerunnen? Dat kan. Geef je snel op voor twee gratis proeflessen via onze site en kom het zelf ervaren!

 

LET OP: zonder officiele aanmelding via de website én officiele uitnodiging van de ledenadministratie voor de proeflessen mag uw kind, verzekeringstechnisch, geen proeflessen volgen en wordt er GEEN toegang tot de zaal verleend door de desbetreffende train(st)er!

Afmelden voor één les, kan per email bij je trainer

Bert: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lisa:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.