Selectie

Selectie

HGC heeft naast de recreatieve turngroepen, kleutergym, special gym, dames/herengym, freerunning en springgroep ook  nog 2 selectiegroepen turnen en een voorselectie. Deze groep bestaat uit turnsters die geselecteerd zijn uit onze eigen basisgroepen. De selectiegroepen zijn ingedeeld volgens de normen van de KNGU in verschillende divisies. Iedere divisie heeft een ander niveau met de daarbij behorende oefenstof.

Een plaatsing in deze groep moet niet alleen verdiend worden maar ook waargemaakt. Het is dus niet zo dat een selectieplaats automatisch verzekerd blijft voor de navolgende jaren. Derhalve worden deze kinderen gedurende het jaar door zowel de train(st)er als de assistent-train(st)ers beoordeeld of zij het gewenste niveau behalen. Zo niet dan zullen zij deze groep helaas moeten verlaten.

Met onze selectiegroepen wordt deelgenomen aan zowel regionale als landelijke wedstrijden in de 3e en 4e divisie en N of D-niveau. 

Voor alle bovengenoemde groepen wordt je in principe geselecteerd uit onze eigen basisgroepen. Maar mocht je vanuit een andere turnvereniging willen komen en reeds enkele jaren turnervaring hebben in een van bovengenoemde divisies dan kun je altijd contact op nemen met de trainer.  

Rowdy Danen, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mocht er dan besloten worden om een proefles te komen volgen, dan gelieve u zich aan te melden via onze site.

LET OP: zonder officiele aanmelding voor een proefles mag uw kind, verzekeringstechnisch, geen proeflessen volgen en wordt er GEEN toegang tot de zaal verleend door de desbetreffende trainer!

Onderstaand ziet u onze selectiegroepen 

groepsfoto  

 

Onderstaand ziet u aleen de onderbouw

 

onderbouw

Onderstaand ziet u alleen de bovenbouw

bovenbouw