Special Gym

Special gym

HGC heeft 2 special gym groepen. De ene groep is op donderdag van 17.00 uur tot 18.00 uur. De andere groep van 18:00 uur tot 19:00 uur. De special gym draait onder leiding van Vicky Vos-Vermeulen, (kinder-)ergotherapeut. Zij wordt ondersteund door 4 ervaren assistenten, Demi, Mijntje, Renske en Dana.

Special gym is voor kinderen die om wat voor reden dan ook niet mee kunnen in de reguliere gym-/ turngroepen. Alle kinderen zijn welkom, of ze nu een verstandelijke-, gedragsmatige of motorische uitdaging hebben. Missie is: bewegen is fun, ook voor jou! Alle kinderen moeten kunnen gymen, ook al is 'special' nodig.

De special gym zet het kind centraal. Er wordt gekeken wat de persoonlijke ontwikkelpunten zijn van ieder kind. In een kleinere groep, met meer begeleiding, is er meer rust en tijd in de groep.
In de lessen van de special gym gaan we aan de slag met de grondvormen van bewegen. Verder komt aan bod de motoriek, sociaal emotionele ontwikkeling, balvaardigheid, etc.
De special gym groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers in de leeftijd van 5 tot 30 jaar. Het is zowel in leeftijd, als in de mogelijkheden van de kinderen een hele diverse groep. Dit vraagt om een grote differentiatie in de trainingen, zodat het voor alle kinderen uitdagend is, maar vooral door iedereen plezier wordt beleefd!

Vicky is (kinder-)ergotherapeut. Al vele jaren geeft zij turnlessen. Vicky wilde een combinatie maken tussen haar werk en haar hobby, dit werd de special gym groep! Het belangrijkste vindt zij dat alle kinderen met plezier kunnen bewegen.

Voor vragen kan je contact opnemen met Vicky per mail op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch (bij voorkeur na 20.00 uur) op 06-27578030.

LET OP: zonder officiele aanmelding via de website en officiele uitnodiging van de ledenadministratie voor de proeflessen mag uw kind, verzekeringstechnisch, geen proeflessen volgen en wordt er GEEN toegang tot de zaal verleend door de desbetreffende train(st)er!
Een proefles bij de Special Gym wordt altijd vooraf gegaan door een telefonisch gesprek met Vicky, zodat meteen in de proefles de goede begeleiding geboden kan worden.

Afmelden voor één les kan, per email bij je trainster:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.