[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1546616421057{margin-top: -50px !important;border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;background-color: #ffffff !important;border-left-color: #ff6600 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #ff6600 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #ff6600 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #ff6600 !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 3px !important;}”]Wij hebben jouw hulp nodig!

Onlangs heeft het bestuur een flyer-actie opgezet om onze leden op te roepen actief lid te worden van HGC en zich aan te melden als vrijwilliger voor welke hand- en spandienst dan ook. Dit mag u niet ontgaan zijn.

Alle leden hebben de flyer per mail ontvangen en ook het bestuur is in touw geweest om actief in de kantine van de Lindershof vrijwilligers aan te spreken.

Wij zijn dankbaar voor degenen die zich hebben aangemeld en die zich nu actief inzetten om onze vereniging draaiende te houden! Helaas is het aantal aangemelde vrijwilligers te gering om HGC te laten draaien zoals we graag zouden willen.

Het aantal bestuurs- en commissieleden is minimaal en niet in staat om, naast de huidige taken, rondom ons 60-jarig bestaan een feest te organiseren. Officieel bestaat HGC op 1 mei a.s. 60 jaar! Hoe jammer zou het zijn om dit jubileum zomaar voorbij te laten gaan.

Als u dat ook vindt, meldt u zich dan a.u.b. bij het bestuur. Dat kan door een mail te sturen naar Hanneke van der Walboomers via hannekewalboomers@icloud.com. Vermeld in deze mail uw naam, de naam van uw zoon/dochter, uw telefoonnummer en uw e-mailadres.

Zelf denken wij aan het organiseren van bijvoorbeeld een zeskamp of kermis voor overdag, na afloop een barbecue of frietkar en ’s avonds een feestavond? Dit zijn slechts voorbeelden.

Mocht u het leuk vinden om een feest op touw te zetten voor onze vereniging, laat het ons dan a.u.b. weten. Hoe meer handen hoe liever i.v.m. de taakverdeling. Als er een feestcommissie gevormd kan worden, zou dat geweldig zijn.

Wij willen u alvast danken,
Bestuur van HGC[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]