Wedstrijdverslag 12 & 13 januari 2019


Op zaterdagochtend mochten Junioren Divisie 3 Fenna & Emma het spits afbijten. Beide turnden een nette wedstrijd. Omdat er in wedstrijd 2 nog een groep turnsters in dezelfde categorie moesten turnen, was het nog even wachten op de uitslag.

In wedstrijd 2 mocht Junior Divisie 3 Kaatje haar oefeningen laten zien. Ook zij turnde een goede en stabiele wedstrijd. Hierna volgde de gezamenlijke uitslag van de 2 wedstrijden met als resultaat voor Kaatje een 3e , Emma 6e en Fenna een 11e plaats.

In baan 1 van wedstrijd 2 mochten de Instap N3 meiden hun aller eerste wedstrijd turnen. Het was best wel spannend maar ondanks dat hebben Julie, Jente, Julia en Marit een goede wedstrijd geturnd. Met als resultaat Julie 11e, Jente 17e, Julia 20e en Marit 22e.

In wedstrijd 3 was het de beurt aan Senioren Divisie 3 Lisa en Anneke. Ook zij lieten op alle toestellen goede oefeningen zien. Uiteindelijk behaalde Lisa de 5e plaats en Anneke de 17e plaats.

In wedstrijd 4 kwamen de Pupillen 1 N3 Loïs en Lynn aan de beurt. Na een gezellige en goede wedstrijd is Loïs op de 21e plaats en Lynn op de 23e plaats geëindigd.

Ook op zondag mochten er nog een aantal turnsters turnen. In baan 1 turnde Pupillen 2 N3 Chris & Evi hun oefeningen. Dit deden zij beiden erg netjes. Chris behaalde hiermee de 9e plaats en Evi de 23e plaats.

In baan 2 was Jeugd 2 Divisie 3 Lotte aan de beurt. Na een stabiele en nette wedstrijd wist zij de 7e plaats te behalen.

Alle meiden hebben het super gedaan, wij zijn weer erg trots op iedereen!