[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1546511907956{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-top: 30px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 30px !important;background-color: #ffffff !important;border-left-color: #ff6600 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #ff6600 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #ff6600 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #ff6600 !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 3px !important;}”]Aanmelden voor 2 gratis proeflessen


Heb je interesse in een van onze gym-, turn- of freerunning lessen? Geef je dan op voor het volgen van 2 gratis proeflessen. Door hieraan mee te doen kun je zelf beoordelen of de lessen aan jouw verwachting voldoen. Onze ervaring leert dat dit meestal wel het geval is!

Opgave voor deze proeflessen gaat via onderstaand aanmeldformulier. Vul dit zo volledig mogelijk in, zodat onze ledenadministratie dit in behandeling kan nemen. Op basis van je leeftijd word je ingedeeld in één van onze groepen en als er voldoende ruimte is in deze groep krijg je een officiële uitnodiging voor het volgen van de twee gratis proeflessen. De ledenadministratie streeft ernaar om binnen 3 werkdagen een reactie te geven. Mocht je deze niet binnen deze termijn hebben ontvangen, controleer dan eerst even je spam-box. Ervaring leert ons dat veel “gemiste” mails daarin belanden, vooral als je een “hotmail” of “gmail” account hebt.

Na het volgen van de gratis proeflessen ontvang je van onze ledenadministratie een mail met daarin de vraag naar de ervaringen van de lessen en of je lid wilt worden van onze vereniging. Als je daarop positief antwoordt en wij je als lid mogen verwelkomen, ontvang je van ons een mail met daarin informatie over het lidmaatschap, ons privacybeleid en een machtiging voor de automatische incasso van de contributie.

Na ondertekening daarvan en een akkoord op ons privacybeleid word je ingeschreven als lid van HGC. Terwijl onze ledenadministratie je inschrijving administratief afhandelt, kan je gewoon door blijven gaan met gymmen of turnen in dezelfde groep als waarin je de proeflessen hebt gevolgd.[/vc_column_text]

    Bij inschrijving gaat u automatisch akkoord met het privacybeleid
    van HGC!

    [/vc_column][/vc_row]