Ons bestuur


Het bestuur van HGC heeft op dit moment op bestuurlijk niveau nog steeds aanvulling nodig. Omdat wij op dit moment maar met een groepje van 4 personen zijn, zijn we genoodzaakt keuzes te maken in het takenpakket en komen we helaas niet altijd toe aan alles wat we zouden willen doen.

Daarom onze vraag: Wilt u ons niet komen versterken? Immers vele handen maken licht werk!

We zijn nog op zoek naar een voorzitter, iemand voor trainerszaken, een penningmeester en algemene bestuursleden.

Een voltallig bestuur waarborgt het voortbestaan van HGC .

HGC is al bijna 60 jaar actief in Heesch en is een erg gezellige vereniging waar we trots op kunnen zijn!

Voorzitter
Vacant

voorzitter@hgc-heesch.nl

Op dit moment zijn wij nog op zoek naar een voorzitter.

Secretariaat
Katinka van den Bogaard-Meis

secretaris@hgc-heesch.nl

Hallo, mijn naam is Katinka van den Bogaard. Zo ongeveer 10 jaar geleden startte onze oudste dochter Samantha met turnen en daarna volgde al snel onze andere dochter Alyssa. Door hun enthousiasme voor de turnsport en het feit dat ik vroeger zelf ook geturnd heb, ging mijn turnhartje weer sneller kloppen. Een vereniging draait niet zonder vrijwilligers en vandaar dat ik destijds heb besloten om de juryopleidingen te gaan volgen om de wedstrijden te kunnen jureren voor onze vereniging. Ook ben ik toen als assistent in de zaal gaan helpen, zodat ik ook daar mijn steentje kan bijdragen. Ik voelde me steeds meer betrokken bij de vereniging en ben zo’n 6 jaar geleden bestuurslid geworden. Dat doe ik nu nog steeds als secretaris. Inmiddels turnen mijn dochters niet meer, maar zit onze zoon Lorenzo, na een aantal jaren geturnd te hebben, in de Freerungroep. Ik voel me nog steeds erg betrokken bij onze vereniging en wil me zeker nog jaren hiervoor inzetten.

Algemeen bestuurslid
Hanneke Walboomers-Minten

hanneke.walboomers@hgc-heesch.nl

Hallo, mijn naam is Hanneke Walboomers en sinds juni 2017 ben ik bestuurslid bij HGC. Destijds heeft een dringende oproep voor meer bestuursleden mij de stap doen zetten lid te worden. Samen met onze train(st)ers, bestuur en alle ouders maken we en zijn we HGC, dus ik vind, dat ik ook mijn steentje mag bijdragen.  Als algemeen bestuurslid richt ik mij vooral op de langere termijn. Ik vind het leuk me bezig te houden met doelen gericht op de langere termijn. Het contact met externen en de nodige kennis opdoen over (en met) andere besturen is wel “mijn ding”.  Mijn dochter turnt met veel plezier en spendeert veel uren in de gymzaal. Zij is van de werkvloer, ik ben van achter de schermen. Op beide vlakken gebeurt heel veel en ik mag wel stellen dat HGC een dynamische vereniging is om trots op te zijn!

Algemeen bestuurslid
Berno van den Hombergh

berno.vandenhombergh@hgc-heesch.nl

Hoi ik ben Berno. Toen mijn dochter ging turnen bij HGC vond ik het wel passend om ook iets voor deze club te gaan doen. Ik ben begonnen in de jubileumcommissie bij het 50 jarig bestaan in 2009. Daarna heb ik een tijd lang de ledenadministratie gedaan en nu zit ik alweer enkele jaren in het bestuur. Actief bezig zijn met de club waar je kind veel plezier aan beleeft en mede richting geven aan de verdere ontwikkeling ervan vind ik gewoon erg leuk om te doen.

Algemeen bestuurslid
Joyce van Kraaij

joyce.vankraaij@hgc-heesch.nl

Hoi, ik ben Joyce. Moeder van twee dochters (Luna en Feliz) die allebei met veel plezier bij HGC turnen. Ik kom graag naar de trainingen en wedstrijden kijken. Mijn jongste dochter turnt nu 3 keer per week dus ik ben vaak bij de vereniging te vinden. Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers en ik vond het daarom belangrijk om ook wat terug te doen en mij nuttig te maken. Dat hoop ik in het bestuur te mogen doen om er samen voor te zorgen dat de vereniging gezond blijft en onze kinderen er een hoop plezier aan hebben.

Algemeen bestuurslid
Marloes van Eldijk

marloes.vaneldijk@hgc-heesch.nl

Hai, ik ben Marloes van Eldijk. Mijn dochter Dani turnt sinds september 2018 bij HGC. Zij voelde zich meteen thuis bij deze gezellige vereniging. Na de wervingsactie voor uitbreiding van het team vrijwilligers, heb ik mij aangemeld als webmaster. Het leek mij een leuke, leerzame en uitdagende klus om een hele nieuwe website voor HGC op te zetten en bij te houden. En hoe leer je een vereniging nou beter kennen door er vol in te duiken? Omdat er ook nog een algemeen bestuurslid werd gevraagd, heb ik mij aangemeld om deze vacature te vervullen.
Zodra de KNGU weer een training gaat verzorgen, ga ik ook de juryopleiding TD1 volgen. Op deze manier draag ook ik mijn steentje bij aan de toekomst van HGC.