Ledenadministratie / financiële administratie
Xandra van Thiel

ledenadministratie@hgc-heesch.nl

Hallo, mijn naam is Xandra van Thiel. Mijn zoon Thomas heeft lang meegedaan in de Freerunning groep en mijn dochter Renske turnt sinds 2015 in de Turnen+ groep.
Sinds september 2017 heb ik de ledenadministratie overgenomen en vanaf medio 2018 ben ik ook de financiële administratie gaan beheren. Een mooie, maar toch ook een tijdrovende combinatie die mij wel steeds meer over de cultuur binnen de vereniging leert.
Voor mij is een goede samenwerking tussen bestuur, trainers, vrijwilligers, maar zeker ook met de (ouders van) leden enorm belangrijk voor het behoud van onze mooie vereniging! Samen bouwen aan een mooie toekomst voor HGC, daar ga ik voor!

Webmaster
Marloes van Eldijk

webmaster@hgc-heesch.nl

Hai, ik ben Marloes van Eldijk. Mijn dochter Dani turnt sinds september 2018 bij HGC. Zij voelde zich meteen thuis bij deze gezellige vereniging. Na de wervingsactie voor uitbreiding van het team vrijwilligers, heb ik mij aangemeld als webmaster. Het leek mij een leuke, leerzame en uitdagende klus om een hele nieuwe website voor HGC op te zetten en bij te houden. En hoe leer je een vereniging nou beter kennen door er vol in te duiken? Inmiddels ben ik in het bezit van jurybrevet TD1. Op deze manier draag ook ik mijn steentje bij aan de toekomst van HGC.