Onze trainers


 

Rowdy Danen

rowdy@hgc-heesch.nl

Hallo, mijn naam is Rowdy Danen en ik ben woonachtig in Heesch.
Al een jaar of 15 ben ik erg actief binnen de vereniging. Zo heb ik aantal jaren zelf getraind, ben ik assistent geweest van verschillende hoofdtrainers binnen zowel de recreanten als de selectie en momenteel ben ik actief als hoofdtrainer binnen de selectiegroep van onze vereniging.
Daarnaast zet ik mij in voor diverse commissies en probeer ik het alle leden zoveel mogelijk naar hun zin te maken met verschillende activiteiten. Dit doe ik met ouders, verzorgers, trainers en bestuursleden.
Ik hoop dit naast mijn werk nog lang vol te houden en net zoveel plezier te beleven als de afgelopen 15 jaar.

Joska Wingens

joska@hgc-heesch.nl

Hallo ik ben Joska Wingens. Ik ben sinds ongeveer 6 jaar actief als lid van HGC. Na verschillende wisselingen tussen verenigingen in de buurt ben ik bij HGC uitgekomen en zit ik helemaal op mijn plek. Ik ben direct begonnen met het assisteren bij verschillende groepen. Daarna heb ik via de vereniging een opleiding mogen doen tot hoofdtrainer. Sinds het behalen hiervan heb ik les gegeven bij verschillende groepen: recreanten, selectie, voorselectie, turnen+. Zelf train ik in de selectie groep. Ook ben ik actief als JeCo lid waarmee we door het hele jaar heen leuke activiteiten organiseren voor onze leden. Daarnaast heb ik sinds dit jaar het onderdeel wedstrijdzaken op me genomen. Ik hoop nog erg lang actief te kunnen zijn binnen HGC, zowel als lid, als trainster en alles daar omheen.

Nadine Visser

nadine@hgc-heesch.nl

Hallo, ik ben Nadine Visser en ik kom uit Heesch. Ik ben als 5 jarig meisje begonnen met turnen. Na 2 weken turnen kreeg ik een plek in de voorselectie, zo ben ik uiteindelijk in de selectie terecht gekomen. Op dit moment ben ik helaas gedwongen om te stoppen met turnen. Ik heb alle jaren van mijn turncarrière erg genoten, lol en plezier gehad en vooral heel veel mogen leren. Gelukkig kan ik nu mijn plezier vinden in het lesgeven. Dit doe ik bij de voorselectie, de selectie en het turnen+. Daarnaast zit ik ook in de jeugdcommissie en help ik bij andere activiteiten.

Renske Vermunt

renske@hgc-heesch.nl

Hallo, mijn naam is Renske Vermunt. Ik ben begonnen bij HGC Heesch toen ik 4 jaar oud was bij de kleutergym. Daarna ben ik gaan turnen bij de recreanten. Toen ik tien jaar oud was ben ik begonnen met helpen bij de kleuters. Na de kleuters ben ik ook aan de recreanten les gaan geven en een paar jaar later ook de selectie en special gym. Op dit moment geef ik nog steeds les aan de recreanten en help ik bij de special gym.  Dit doe ik nog steeds met erg veel plezier.

Lisa Spierings

lisa@hgc-heesch.nl

Hallo! Ik ben Lisa Spierings. Ik werk overdag als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. Sinds mijn 3e ben ik lid bij HGC Heesch, begonnen bij de kleutergym waarna ik ben gaan turnen en sinds mijn 8e tot nu turn in de selectie.

Sinds 2016 ben ik hoofdtrainster bij HGC Heesch en geef ik les aan verschillende groepen zoals: kleutergym, recreanten turnen en freerunnen meiden.

Ik vind plezier en het bieden van uitdagingen op ieders eigen niveau erg belangrijk, dit kun je terug zien in mijn lessen.

Demi Jansen

demi@hgc-heesch.nl

Hoi, ik ben Demi Jansen. Op 5 jarige leeftijd werd ik lid van HGC en al snel stroomde ik door naar de selectie, waar ik tot mijn 15e heb geturnd. HGC was mijn 2e thuis. Er zijn weken geweest waarin ik 5-6 dagen in de Lindershof te vinden was, 3 dagen als turnster en de overige dagen als assistent-trainer. Het assisteren in de verschillende lessen vond ik zo leuk, dat ik na een aantal jaar met de trainersopleiding ben gestart. Sinds 2013 ben ik dan ook als hoofdtrainer actief bij HGC. Daarnaast organiseer ik samen met de jeugdcommissie diverse activiteiten en heb ik de afgelopen jaar verschillende assistenten en trainers mogen opleiden.

Op dit moment studeer ik psychologie aan Tilburg University en ben ik bezig met specialisaties in ontwikkelingspsychologie, forensische psychologie en klinische psychologie. In september 2018 ben ik gestart met de pabo aan de Fontys in Tilburg, om toch wat meer de praktijk in te kunnen. In verband met mijn studie woon ik dan ook in Tilburg, maar in het weekend ben ik in Heesch te vinden.

Dit seizoen geef ik les op zaterdag, aan beide recreantengroepen. Ik vind het leuk om mijn passie en enthousiasme voor de turnsport te mogen overbrengen op de turn(st)ers, ik geniet enorm van het plezier dat de kinderen uitstralen! Daarnaast ben ik betrokken bij de Special Gym groep, waarmee we om het jaar ook deelnemen aan de Special Olympics.

Monique van Santvoort

Hoi, ik ben Monique van Santvoort, trainster van onze ouderengymgroep.
Jaren geleden ben ik betrokken geraakt bij HGC toen onze dochters begonnen met turnen.
Ik ben toen jaren actief geweest in de jeugdcommissie met het organiseren van activiteiten voor onze recreanten. Dit was ontzettend leuk en dankbaar om te doen.
Samen met mijn dochters heb ik in 2008 de assistent trainers cursus gevolgd en geef ik alweer bijna 9 jaar les aan een gezellig clubje ouderen in de leeftijd van 60+.

Vicky Vos-Vermeulen

vicky@hgc-heesch.nl

Hallo, ik ben Vicky Vos-Vermeulen. Ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen, beide lid van HGC.
Ik ben zelf al vele jaren lid van HGC. Begonnen als kleuter bij de kleutergym, daarna via de recreantengroep naar de selectie. Trampolinespringen deed ik daar ook nog bij. Van turnster werd ik assistent en daarna trainster. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder. Ik ben trainster geweest van bijna alle groepen die HGC kent. Ik heb een rol vervuld in verschillende commissies, in het bestuur en als jurylid.

Wat ik heel belangrijk vind, is dat de sporters met plezier komen gymmen en turnen. Dat ze op hun eigen manier en binnen hun eigen mogelijkheden, op een positieve manier, het maximale eruit weten te halen. Of dat nu een touwzwaai is bij de kleuters, een handstand bij de recreanten, een coördinatie-oefening bij de dames- heren gym of een dubbele salto bij de selectie. En waar kan dat beter uitgediept worden dan in mijn eigen special gym groepen?! De doelgroep in mijn special gym groepen hebben mijn hart en laten mij iedere week opnieuw weer stralen in de zaal!