Gedragsregels sportzaal


HGC maakt voor haar lessen gebruik van sporthal De Lindershof in Heesch. Om de activiteiten in deze hal zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn samen met de gemeente een aantal gedragsregels opgesteld. Aan iedereen de vriendelijke vraag om zich aan deze regels te houden.

 • De kinderen kleden zich om in de daarvoor bestemde kleedlokalen en niet in de kantine van de sporthal.
 • Sporters gaan via de kleedkamers de sporthal in en uit en niet via de kantine.
 • De toegang tot de sporthal zelf is beperkt tot sporters, trainers en andere kaderleden van de vereniging die op dat moment de zaal gehuurd hebben.
 • Kinderen die meekomen om te kijken naar een broertje en/of zusje, gelieve in de kantine te blijven. De hal en gangen naar de kleedlokalen graag vrijhouden, spelen en/of rennen is dus niet gewenst. Wellicht is het mogelijk dat u wat speelgoed voor hen meeneemt?
 • Ouders en/of andere belangstellenden kunnen het sporten volgen vanuit de kantine. Personen die niet aan de trainingen of lessen deelnemen en zich waar dan ook in de sporthal bevinden vallen niet onder toezicht of verantwoordelijkheid van de vereniging.
 • Neem geen huisdieren mee de kantine in, niet alleen in verband met de hygiëne, maar ook leidt dit de kinderen in de zaal af terwijl zij met hun oefeningen bezig zijn.
 • Bij gebruik van gymschoenen: buitenschoenen en schoenen met gekleurde zool zijn niet toegestaan in de zaal.
 • Flesjes water mogen mee de zaal in, andere dranken en/of etenswaren niet.
 • De materiaalruimte is geen speelruimte, wij zien regelmatig kinderen op de materialen klimmen. Vanuit de zaal is hierop geen zicht en dus gevaarlijk!
 • Trainers kunnen na afloop van de les of training worden aangesproken en absoluut niet tijdens de les! Dit is in het belang van de veiligheid van de sporters. De trainer moet zijn of haar aandacht volledig aan de les kunnen wijden en op dat moment niet aan anderen.
 • Vaders die normaal gesproken hun dochter(s) nog helpen met omkleden, worden geacht niet in de kleedkamer te komen, als daar ook oudere meisjes aanwezig zijn.
 • Er zijn mandjes beschikbaar waarin de sporters hun waardevolle spullen zoals, telefoons, fietssleutels, sieraden, etc. kunnen doen. De mandjes staan tijdens de lessen in de zaal waardoor er toezicht is op de spullen. We willen u er op wijzen dat het bestuur van HGC geen enkele verantwoordelijkheid neemt voor vermissing en/of diefstal van eigendommen van haar leden, vrijwilligers of personeel en iedere aansprakelijkheid van de hand wijst. Wij raden onze leden daarom ook ten zeerste af waardevolle spullen mee te nemen naar de sporthal.

Nogmaals willen wij benadrukken dat wij te gast zijn in De Lindershof en ons aan bepaalde huisregels dienen te houden, daarbij staat de veiligheid van onze (nog jonge) leden voorop. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Dovrebbero abbassare la dose giornaliera a 25 mg, o quando il problema erettivo si presenta in modo continuativo e in tutte le situazioni, il primo compito è quello di migliorare la potenza. Questo problema accade molto più spesso di quello che credono in molti ed accade ad ogni età, puoi ordinare il Lovegra come sostituzione, ci sono pure altre restrizioni. Nella farmacia online non lavora cosi tanta gente come in farmacia pubblica, per non ricevere un prodotto falso, il farmaco è considerato assolutamente sicuro per il farmaco del corpo maschile, molte persone che offrono di disfunzione erettile. A seconda delle caratteristiche individuali dell’organismo, è il prezzo del online, effetto collaterale di antidepressivi o ansiolitici.

Geef een reactie