Turnen+


Deze groep bestaat uit turnsters die geselecteerd zijn uit onze recreantengroepen, omdat zij over meer dan gemiddeld talent beschikken. De meiden die hierin trainen hebben talent om nieuwe onderdelen te leren en daar wordt in deze lessen volop aandacht aan gegeven.

Dit is een groep waarvoor je gevraagd wordt, je kunt jezelf dus niet zelf aanmelden voor deze groep. Met deze groep wordt ook deelgenomen aan regionale wedstrijden, deze wedstrijden zijn individueel.

Deze groep traint op zaterdagmorgen, in totaal 2 uur per week. Zij trainen onder leiding van Nadine Visser. Een aantal kinderen uit deze groep heeft daarnaast nog een extra training op dinsdagavond van 2 uur.  Zij trainen dus in totaal 4 uur per week. Zij trainen dan onder leiding van Joska Wingens.

 

KNGU divisie 5 – D2 (Turnen+ Extra)


De turnsters die in deze groep turnen, trainen 2 keer in de week. Zij doen ook mee aan de officiële wedstrijden die vanuit de KNGU worden georganiseerd. Er wordt in de lessen daarom vooral gewerkt aan de oefeningen en onderdelen die op deze wedstrijden geturnd gaan worden. Dit doen zij bij trainsters Joska & Nadine. Ook voor deze groep word je geselecteerd door de trainers.